Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελεονώρα Μελέτη μας ενημερώνει πως σκίζει από…σεξ

Η Ελεονώρα Μελέτη μας ενημερώνει πως σκίζει από…σεξ

Δείτε την δήλωση της στο Instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες μία εντυπωσιακή φωτογραφία ενώ επιδίδεται σε ατελείωτο windsurf. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη της παρουσιάστριας για τα θαλάσσια σπόρ.

View this post on Instagram

Νομίζω τα κύματα είναι το μόνο πράγμα στο σύμπαν που με φτάνει στα όρια μου. Ενώ πολλές φορές τα φοβάμαι – ναι το παραδέχτηκα, ίσως γιατί από τότε που έγινα μαμά έχω βγάλει ή έχω παραδεχτεί φοβίες κ φόβους που στο παρελθόν δεν με απασχολούσαν καθόλου) ταυτόχρονα όμως μου αρέσουν… τη μια στιγμή θυμώνω μαζί τους κ ορκίζομαι πως δεν θα ξανά ασχοληθώ κ την άλλη τα περιμένω… τα κύματα είναι μια μεταφερόμενη ενέργεια που ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και αν τα «πιασει» καποιος ζει τα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής της ενέργειας πριν εκτονωθεί για πάντα. Σε έχει πάρει όμως ποτέ η δυνη ενός κύματος? Ξέρεις πως είναι να στροβιλίζεσαι σαν ρούχο σε πλυντηριο κ να νιώθεις την αναπνοή σου να τελειώνει? Νιώθεις τοοοσο μικρός κ αδύναμος κ απειλημένος. Κ όμως, τα κύματα είναι κ αυτά μια πλευρά της θάλασσας που τόσο αγαπώ, κ τελικά με βοηθούν να δω πως πάντα σε ο, τι αγαπάμε θα υπάρχει κ κάτι που μας δυσκολεύει… #waves #sea #summer #surf #bali

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

 «Κάποτε σιχαινόμουνα τον αέρα. Κολλούσε η άμμος στο αντηλιακό μου κ δεν μπορούσα να στερεώσω ψυχαναγκαστικά τη πετσέτα μου στη ξαπλώστρα. Και μετά αγάπησα το windsurf!», έγραψε στην λεζάντα η δραστήρια παρουσιάστρια.

Η επίμαχη φωτογραφία και το σχόλιο

Ωστόσο, αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν ένα παράδοξο σχόλιο που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη, από follower της για την σεξουαλική της ζωή: «Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΜΑΙ…ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ…».

…Με την Ελεονώρα Μελέτη να μην μασαέι τα λόγια της και να απαντά ευθαρσώς: «Εγώ πάλι δεν σε καταλαβαίνω! Δόξα τω θεώ από σεξ σκίζω».

Δείτε και μόνοι σας!

Only in

Από τον Μασκ μέχρι τους Σόρος, γνωρίστε τους χρηματοδότες των αμερικανικών εκλογών

Από τον Έλον Μασκ μέχρι τους Σόρος, τραπεζίτες, επενδυτές και επιχειρηματίες της υψηλής τεχνολογίας, τα χρήματα για διαφήμιση προς τους υποψηφίους δημιουργούν δεσμεύσεις. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024