Τη νίκη με 3-2 πήρε η Βέρντερ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη και οι πρώτοι πόντοι στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Βρέμης.
Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε με 3-2 της Άουγκσμπουργκ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και φτάνοντας στους 3 βαθμούς.
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Οσάκο με 2 γκολ, ο οποίος άνοιξε και έκλεισε το σκορ.
Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έκανε το 1-0 για τη Βέρντερ στο 6′, ωστόσο η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε 6 λεπτά αργότερα με τον Βάργκας που ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ αυτό όμως δεν έμεινε για πολύ, καθώς στο 21′ ο Σάργκεντ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Βέρντερ για το 2-1.
Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, αλλά με το ξεκίνημα του β’ μέρους η Άουγκσμπουργκ είχε νέα απάντηση για το 2-2. Ο Νιντερλέχνερ έδωσε την ασίστ για τον Βάργκας και ο τελευταίος δεν αστόχησε για το 2-2.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από τον Οσάκο και πάλι στο 67′, δίνοντας τους πρώτους βαθμούς στη Βέρντερ, αφήνοντας την Άουγκσμπουργκ στον έναν πόντο μετά από 3 αγωνιστικές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.