Σάντουιτς με Σαν Μιχάλη, ρόκα και μαρμελάδα ντομάτας
Το παραδοσιακό τυρί της Σύρου, που μοιάζει με παρμεζάνα, δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα σε σχεδόν κάθε μας παρασκευή.
- Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε άγνωστους άνδρες - Σοκάρει υπόθεση στη Γαλλία
- Πολάκης: Τη Δευτέρα θα είμαι μπροστάρης σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ
- Φάμελλος: Τυχοδιώκτης ο Κασσελάκης – Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σταματήσει το πάρτι δισεκατομμυρίων του Μητσοτάκη
- Έντονος καβγάς Γιαννούλη – Γεωργιάδη: «Πέθανε καρκινοπαθής λόγω καθυστερημένου χειρουργείου» – «Ντροπή, ο ασθενής ζει»
Προετοιμασία 5′
Υλικά (για 2 σάντουιτς)
4 φέτες ψωμί χωριάτικο με προζύμι
3-4 κ.γ. μαρμελάδα ντομάτας
250 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη κομμένο σε λεπτές φέτες
40 γρ. φύλλα άγριας ρόκας πλυμένα και στεγνωμένα
Βάζουμε τις 2 φέτες ψωμιού στην επιφάνεια εργασίας. Τις αλείφουμε πρώτα με μια λεπτή στρώση μαρμελάδας. Στη συνέχεια, μοιράζουμε πάνω τους τα φύλλα ρόκας και από πάνω τοποθετούμε τις φέτες του τυριού. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη μαρμελάδα και κλείνουμε με τις υπόλοιπες 2 φέτες.
Πηγή: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις