Τακτικισμοί, άρθρα που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν, πρόθυμοι να εκτεθούν κι ένα επικοινωνιακό μπάχαλο, ήρθαν να δείξουν γι’ άλλη μια φορά τα χάλια της Ομοσπονδίας
Η Εθνική ηττήθηκε από τη Βραζιλία. Το προπονητικό επιτελείο κι οι παίκτες οφείλουν να αναλύσουν τα αίτια, να βρουν τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που οι αντίπαλοι θα τους βάλουν από εδώ και πέρα, να βγάλουν αντίδραση.
Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι αφορμή, βάσει της αντίληψης καθενός, για σχολιασμό. Και βέβαια, υπάρχει η ΕΟΚ, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει επικοινωνιακά αυτή τη… στραβοτιμονιά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.