Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στη λίστα με τα 10 πιο επιτυχημένα κλαμπ παγκοσμίως

Ολυμπιακός: Στη λίστα με τα 10 πιο επιτυχημένα κλαμπ παγκοσμίως

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το ισχυρό διεθνές status του καθώς περιλαμβάνεται μεταξύ των 10 πιο επιτυχημένων ποδοσφαιρικών σωματείων

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το ισχυρό διεθνές status του καθώς περιλαμβάνεται μεταξύ των 10 πιο επιτυχημένων ποδοσφαιρικών σωματείων.

Το «goal.com», το μεγαλύτερο διαδικτυακό μέσο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και το δεύτερο μεγαλύτερο αν συμπεριλάβουμε όλα τα σπορ, δημοσίευσε μια λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα ποδοσφαιρικά σωματεία βάσει τίτλων. Λίστα από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο περιλαμβάνονται στη λίστα αλλά είναι και εντός top 10. Με τα 44 πρωταθλήματα και τα 27 Κύπελλα Ελλάδος που έχουν στην κατοχή τους βρίσκονται στο Νο.9 της σχετικής λίστας πάνω από συλλόγους όπως οι Μίλαν, Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και Λίβερπουλ.

Την εν λόγω λίστα αναδημοσιεύει και η αγγλική Mirror και στην αναφορά της για τον Ολυμπιακό, τον χαρακτηρίζει ως την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα. Αναφορά γίνεται για την πιο επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο Campions League, τη σεζόν 1998-2999 όταν και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ξεχωρίζει τους Ριβάλντο και Γιάγια Τουρέ ως τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες που πέρασαν από το Λιμάνι.

Δείτε τη λίστα για την οποία γίνεται λόγος:

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024