Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» δεν έχει καμία διάθεση να δει τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από το σύλλογο στο εγγύς μέλλον και αποφάσισε να του προσφέρει συμβόλαιο... ζωής.
Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ανησύχησαν έντονα τους φίλους της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να αποχωρήσει από το σύλλογο όποτε το θελήσει.
Η απάντηση, πάντως, από τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ήταν άμεση, με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» να εκφράζει την πεποίθησή του πως ο 32χρονος θα μείνει στην Καταλονία και μετά την εκπνοή του συμβολαίου του (2021).
Μάλιστα, στη Βαρκελώνη σκοπεύουν να τον «δέσουν» για… πάντα στην ομάδα και ήδη έχουν προβεί σε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Όπως υποστηρίζει η «Mundo Deportivo», η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο… ζωής στον Αργεντινό «μάγο», το οποίο θα έχει διάρκεια ως το 2030!
Μάλιστα, στο σύλλογο δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία πως ο βραχύσωμος σούπερσταρ θα δεχθεί την πρόταση, παραμένοντας στην ομάδα της καρδιάς του για ακόμη μια δεκαετία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.