Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: Γι’ αυτό έφυγα από τα social media

Τσιτσιπάς: Γι’ αυτό έφυγα από τα social media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να «παγώσει» τους λογαριασμούς του σε Facebook, Twitter, Instagram και Messenger.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ανατρεπτική κίνηση, βάζοντας στον… πάγο όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.  Μια κίνηση, που θα τον βοηθήσει να… απεμπλακεί από τον πλασματικό κόσμο των social media και θα τον βοηθήσει να «καθαρίσει» το μυαλό του και να επιστρέψει σύντομα σε υψηλές πτήσεις και σπουδαίες επιτυχίες.

Λίγες ώρες μετά τα βίντεο που κυκλόφορησαν στο διαδίκτυο και τον έδειχναν να σβήνει τις εφαρμογές του σε Facebook, Twitter, Instagram και Messenger, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την απόφασή του, αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση.

Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση.

Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Στέφανου στο twitter για τον αυτοαποκλεισμό του: «Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Αντίο παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο 21χρονος.

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024