Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κιμ προσκάλεσε τον Τραμπ στην Πιονγιάνγκ

Ο Κιμ προσκάλεσε τον Τραμπ στην Πιονγιάνγκ

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης απηύθυνε την πρόσκληση στον αμερικανό ομόλογό του μέσω της «πολύ όμορφης» επιστολής που του είχε αποστείλει τον Αύγουστο.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφτεί την Πιονγιάνγκ με επιστολή που έστειλε o ηγέτης της Βόρειας Κορέας στον αμερικανό πρόεδρο τον Αύγουστο, ανέφερε σήμερα νοτιοκορεατική εφημερίδα, επικαλούμενη διπλωματικές πηγές.

Η επιστολή

Στην επιστολή, τη δεύτερη που έλαβε ο Τραμπ από τον Κιμ εντός του περασμένου μήνα, ο βορειοκορεάτης ηγέτης εξέφρασε την προθυμία του να συναντήσει τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο σε μια ακόμη σύνοδο κορυφής, τόνισε πηγή στην εφημερίδα Joongang Ilbo.

Ο Λευκός Οίκος, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και η αποστολή της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Εθνη δεν απάντησαν άμεσα για να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

«Πολύ όμορφη»

Στις 9 Αυγούστου, ο Τραμπ είχε δηλώσει πως έλαβε «πολύ όμορφη επιστολή» από τον Κιμ, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να ξανασυναντηθεί μαζί του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας εκτόξευσαν πυραύλους μικρού βεληνεκούς προς την κατεύθυνση της θάλασσας, στην όγδοη κατά σειρά εκτόξευση της Πιονγιάνγκ αφότου ο Τραμπ και ο Κιμ συναντήθηκαν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στα τέλη Ιουνίου και συμφώνησαν να ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024