Η Τότεναμ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (18/9, 19:55) στο Καραϊσκάκη στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Champions League.
Τα σπιρούνια αναχώρησαν από το Λονδίνο πριν λίγη ώρα με προορισμό την Αθήνα και το Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου αύριο θα κοντραριστούν με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.
Η Τότεναμ με ανάρτηση της στα social media ενημέρωσε τους οπαδούς της για την αναχώρηση της, δημοσιεύοντας και βίντεο από το αεροδρόμιο όπου «πέταξε» για την Ελλάδα ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.