Έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, τρία χρόνια γάμου και τη γέννηση ενός παιδιού, ο χωρισμός για την Αντέλ και τον άλλοτε αγαπημένο της Σιμόν Κονέκι είναι οριστικός και αμετάκλητος.

Όσο κι αν κάποιοι έτρεφαν ελπίδες ακόμα και μετά την σχετική ανακοίνωση για τον χωρισμό, πως η Αντέλ και ο σύζυγός της Σάιμον Κονένκι θα άλλαζαν γνώμη, σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια είναι αποφασισμένη και ήδη κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου.

Η Αντέλ τον Απρίλη του 2019 είχε ανακοινώσει ότι με τον σύζυγό της χωρίζουν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TMZ η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της κατέθεσαν τα χαρτιά του διαζυγίου, δείχνοντας πλέον πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης.

Ωστόσο, και οι δυο τους θα έχουν κοινό στόχο τη σωστή ανατροφή του γιου τους Άντζελο. «Και οι δυο δεσμεύονται να μεγαλώσουν τον γιο του μαζί και αγαπημένοι», ανέφερε η αρχική ανακοίνωση του ζευγαριού, κάνοντας φυσικά και έκκληση στους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του πρώην ζευγαριού και του γιου τους».

Το ζευγάρι, άρχισε τη σχέση του 2011, έχει αποκτήσει κι έναν γιο, τον Άντζελο. Παντρεύτηκαν κρυφά το 2016 και την επιβεβαίωσε έκανε η τραγουδίστρια αποκαλώντας τον Κονέκι σύζυγό της στην απονομή βραβείων Grammy το 2017.

Δείτε ακόμη – Αγνώριστη η Adele μετά το διαζύγιό της

Ο Κονέκι είναι συνιδρυτής της Life Water, μία φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία εμφιαλωμένου νερού στη Βρετανία. Μέρος των εσόδων της πηγαίνει στη φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο 44χρονος, που παρέχει καθαρό νερό σε άτομα και μέρη που το χρειάζονται.

«Ήμουν αρχικά επενδυτικός τραπεζίτης στο Lehman Brothers, ήμουν πολύ καλός στην δουλειά μου και κέρδιζα πολλά χρήματα, αλλά αρρώστησα από αυτόν τον άπληστο και αλλοιωμένο κόσμο», δήλωσε στο Management Today το 2012.