Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης ζήτησε εξηγήσεις απο τους δύο άντρες για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας, στο περιθώριο της σύσκεψης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
Το «παρών» στη σύσκεψη του που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το VAR έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Πέρα από τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την εφαρμογή του νέου συστήματος, αυτή ήταν μια ευκαιρία για τον διοικητικό ηγέτη του Άρη να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.