Ολιβέιρα: «Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τόνισε σε δηλώσεις του πως στόχος είναι να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (29/9).

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παρεβρέθηκε στη εκδήλωση της Τετάρτης της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ και τόνισε πως στόχος του είναι να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την επόμενη αγωνιστική.

 «Η στήριξη που δίνει ο ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική για να κατακτούμε τους στόχους μας». Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και στα επόμενα παιχνίδια τονίζοντας «Πάντα στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό και δύσκολο ματς είναι το επόμενο. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον ΠΑΟΚ, αλλά τον Παναιτωλικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το Σάββατο. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να διεκδικήσουμε να κερδίσουμε. Μετά έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα είναι νωρίς για αυτό», είπε αρχικά.

«Σκέφτομαι θετικά πάντα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και με τον Παναιτωλικό. Αλλά πρέπει να αισθάνομαι κάθε μέρα και καλύτερα. Και θέλω να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σπορ

Ως την 7η Αυγούστου θα έχει επιλεγεί ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών

Αν και ο Τζο Μπάιντεν τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας της κυρίας Χάρις, δεν μπορεί τύποις να υποχρεώσει τους αντιπροσώπους στο συνέδριο των Δημοκρατικών να ενστερνιστούν τη δική του θέση.

Σύνταξη ΙΝ

Η Χάρις «είναι η καλύτερη», λέει ο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν που προσπαθεί να αναρρώσει από την Covid τόνισε ότι η απόφαση που πήρε να εγκαταλείψει την κούρσα για μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο ήταν «σωστή».

Σύνταξη ΙΝ

Οι προτεραιότητες της Χάρις απέναντι στο «αρπακτικό» και «απατεώνα» Τραμπ

«Αρπακτικό» και «απατεώνα» χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ η Κάμαλα Χάρις, βάζοντας στο επίκεντρο της εκστρατείας της τη μεσαία τάξη και το δικαίωμα στην άμβλωση.

Σύνταξη ΙΝ

Νέες υποσχέσεις Μπάιντεν για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

«Θα εργαστώ (...) για να προσπαθήσω να βρω τρόπο να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα», είπε για πολλοστή φορά ο Μπάιντεν, ενώ οι σφαγές των Παλαιστινίων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση...

Σύνταξη ΙΝ

Το Ισραήλ υπέγραψε με αίμα και θρήνο άλλη μια σφαγή στη Χαν Γιούνις

Τουλάχιστον 70 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι πάνω από 200 τραυματίστηκαν σε κτηνώδεις επιθέσεις των ισραηλινών δυνάμεων στη Χαν Γιούνις, όπου για άλλη μια φορά εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές σκηνές.

Σύνταξη ΙΝ

81 εκατομμύρια δολάρια σε ένα 24ωρο για τη Χάρις

Η ομάδα εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε ότι το ποσό των 81 εκατομμυρίων δολαρίων που συγκέντρωσε μέσα σε 24 ώρες αποτελεί ρεκόρ για υποψήφιο σ' όλη την αμερικανική ιστορία.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007