Ο Άρης δίνει το δεύτερο του ντέρμπι στην τρέχουσα σεζόν την ερχόμενη Κυριακή, καθώς φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague (22/9, 18:30).

Αν και απομένουν δύο ημέρες μέχρι το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του βορρά, όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα του Άρη για την αναμέτρηση αυτή έχει ήδη κλειδώσει, καθώς η επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού πριν από 5 μέρες, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας, καθιστούν δύσκολο το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Κουέστα, έχοντας μπροστά του τους Βέλεθ και Ρόουζ, ενώ Σούντγκρεν και Κόρχουτ θα αγωνιστούν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ οι Σάσα και Ματίγια θα βρίσκονται στο κέντρο σε ρόλο αμυντικών μέσων.

Η μοναδική διαφοροποίηση που μπορεί να υπάρξει είναι στην μεσοεπιθετική τετράδα και αφορά την χρησιμοποίηση ή όχι του Γκάμα από την αρχή του αγώνα. Εάν δεν αγωνιστεί ο Πορτογάλος τότε ένας εκ των Μαντσίνι και Μαρτίνεθ αναμένεται να πάρει την θέση. Κατά τα άλλα οι Ντιγκινί, Φετφατζίδης και Ιντέγε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι παρόντες ως βασικοί.