Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Αρωνιάδη για το PAOK TV

Το μήνυμα του Αρωνιάδη για το PAOK TV

Ο Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, με ανάρτηση του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα για το PAOK TV

Το δικό του μήνυμα για την κίνηση του ΠΑΟΚ με το PAOK TV έστειλε ο Media Director του «δικεφάλου του βορρά», Παναγιώτης Αρωνιάδης, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram η πρωτοποριακή αυτή ενέργειας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν κίνηση αντίληψης από την ΠΑΕ και τόνισε πως το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί ένα στοίχημα για όλους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Αρωνιάδης στο Instagram:

«Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους…»

View this post on Instagram

Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους… #TheFutureIsHere #ChangeTheRules #PAOK

A post shared by ℙ𝕒𝕟𝕒𝕘𝕚𝕠𝕥𝕚𝕤 𝔸𝕣𝕠𝕟𝕚𝕒𝕕𝕚𝕤 (@aroniadis.p) on

Sports in

Επίσημο: Φιλικό με την Σερβία για την Εθνική Ελλάδος πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επισημοποιήθηκε το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Σερβία, στις 22 Ιουλίου στο Βελιγράδι, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024