Χρέη κουμπάρας ανέλαβε τα βράδυ του Σαββάτου, η Μιμή Ντενίση.
Η ηθοποιός είχε την τιμή να παντρέψει τη Νέλη Αλκάδη και τον εκλεκτό της καρδιάς της Περικλής Τουμπακάκης.
Η νύφη ήταν μαθήτρια της Μιμής Ντενίση και μάλιστα έχει παίξει και σε αρκετές θεατρικές παραγωγές της.
Οι δυο γυναίκες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και η ηθοποιός θέλησε να την κάνει και κουμπάρα της, μιας έγινε και μπροστά της η πρόταση γάμου.
Η Μιμή Ντενίση ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ώρα του μυστηρίου και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Ένας υπέροχος νεανικός γάμος!! Νελη κ Περικλής!! Αληθινά αγαπημένοι ..μόνο αληθινοί φίλοι οι καλεσμένοι όσο για την κουμπάρα…πραγματικά τους λατρεύω Νελη υπήρξε μαθήτρια μου κ μετά ηθοποιός στον Μαγκα κ στην Σμυρνη.Κι ο Περλής έκανε την πρόταση γάμου γονατιστός αλλά παλαιά όταν παίζαμε Σμύρνη στην Θεσσαλονίκη!! Τώρα πια κουμπάροι ..συγγενείς με υπογραφή!!! Να ναι πάντα μαζί κ ευτυχισμένοι!!!».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας