Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται δύο άντρες, μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από την ΑΣΟΕΕ και το Πεδίον του Άρεως
Ένας 21χρονος αλλοδαπός και ένας 38χρονος Έλληνας συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε ακόμη μια ειδική δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πεδίον του Άρεως.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν, και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης και 4 φαρμακευτικά δισκία.
Προσαγωγή 16 ατόμων
Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά 41 άτομα, ενώ προσήχθησαν 16.
Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.