Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Tweet της UEFA με τη μαγική συνεργασία Ποντένσε - Βαλμπουενά

Tweet της UEFA με τη μαγική συνεργασία Ποντένσε – Βαλμπουενά

Η UEFA μέσω του επίσημου λογαριασμού του Champions League αποθέωσε τον Γάλλο σούπερ σταρ και τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο 2-2 με την Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League απέναντι στην πανίσχυρη Τότεναμ και παραλίγο να πετύχει μια σπουδαία νίκη κόντρα στην φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης.

Το τελικό 2-2 αφήνει γλυκόπικρη γεύση στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς οι Πειραιώτες μπορεί να βρέθηκαν πίσω με 2-0 και να κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν ακόμα και τη νίκη απέναντι στους Βρετανούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Ποντένσε, με το οποίο ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1, ενώ ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι και ισοφάρισε σε 2-2 την αναμέτρηση.

Στο πρώτο γκολ ο Γάλλος σούπερ σταρ βγήκε ταχύτατα στην κόντρα, συνεργάστηκε άψογα με τον Ντάνιελ Ποντένσε, έβγαλε μια εκπληκτική κάθετη πάσα στον Πορτογάλο εξτρέμ και αυτός εκτέλεσε τον πορτιέρο της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, μειώνοντας σε 2-1.

Ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο μνημόνευσε το απόγευμα της Τετάρτης η UEFA, μέσω από τον επίσημο λογαριασμό του Champions League. Η διοργανώτρια αρχή ανέβασε στο twitter το γκολ του Ποντένσε απέναντι στην Τότεναμ και αποθέωσε τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά για την εκπληκτική κάθετη πάσα στον συμπαίκτη του.

Δείτε το σχετικό… τιτίβισμα:

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024