Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τι χρειάζεται η ΚΑΕ ΑΕΚ για να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

Τι χρειάζεται η ΚΑΕ ΑΕΚ για να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

H γραφειοκρατία και οι βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου αποτέλεσαν εμπόδιο για να λάβει έγκαιρα πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ η ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι μία από τις δύο ομάδες (σ.σ η άλλη είναι η Λάρισα) της Basket League που δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα αλλά το θέμα είναι καθαρά γραφειοκρτικό και αναμένεται να λυθεί την Παρασκευή 27/9.

Συγκεκριμένα σήμερα και την ώρα που η ΕΕΑ συνεδρίαζε τη χορήγηση των πιστοποιητικών στις ΚΑΕ, έγινε η πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης του ΟΑΚΑ όπου όμως δεν τέθηκε το θέμα της ΑΕΚ για τη χρήση του γηπέδου.

Η νέα πρόεδρος, Μαρία Σπυριδάκη, δεν ενημερώθηκε ότι πρέπει άμεσα να δοθούν τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι δημιουργήθηκε το θέμα για τους «κιτρινόμαυρους».

Το ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί την Παρασκευή 27/9 με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να δεσμεύεται ότι θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς την ΚΑΕ ΑΕΚ ώστε να κλείσει το θέμα.

Το ίδιο μάλιστα πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Παναθηναϊκός ο οποίος όμως είχε φροντίσει να πάρει μια προσωρινή βεβαίωση παραχώρησης του ΟΑΚΑ κι έτσι πρόλαβε να πάρει έστω και την τελευταία στιγμή το πιστοποιητικό.

Sports in

Basket League: Πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου – 27/10 στο ΣΕΦ το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League – Oι ημερομηνίες των δύο ντέρμπι «αιωνίων» για το ελληνικό πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024