Το Art, η πιο έξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, με περισσότερους από 40.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεχόμενα sold out όλη την περσινή θεατρική χρονιά, επιστρέφει ανανεωμένο στο Μικρό Παλλάς από τις 9 Οκτωβρίου, με τους Θοδωρή Αθερίδη, Άλκι Κούρκουλο, Μιχάλη Οικονόμου, σε μετάφραση του Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.