Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Χίου νοσηλεύεται ο πολυτραυματίας και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 23χρονος φοιτητής, που οδηγώντας ηλεκτροκίνητο πατίνι συγκρούσθηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο του Καρφά.
Το αυτοκίνητο παρέσυρε το νεαρό με το πατίνι, όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα προσπερνώντας ένα δίκυκλο.
Σε βάρος του 64χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος γιατί μετά το τροχαίο εγκατέλειψε τον τραυματία.
Συνελήφθη ο 64χρονος
Ο 64χρονος εντοπίστηκε αργότερα από την Τροχαία στελέχη της οποίας χρησιμοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας σε παρακείμενα του τόπου του ατυχήματος καταστήματα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.