Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ: Η νέα σύντροφός του δεν είναι όπως φαντάζεστε

Μπραντ Πιτ: Η νέα σύντροφός του δεν είναι όπως φαντάζεστε

Εντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας στενής του φίλης

Έναν καινούριο έρωτα φαίνεται πως έχει βρει ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με στενή του φίλη να πληθαίνουν.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το USWeekly,  ο διάσημος ηθοποιός εδώ και 3 μήνες, έχει σχέση με την σχεδιάστρια κοσμημάτων και πνευματική γκουρού Σατ Κάρι Κάλσα, ενώ το γεγονός ότι οι δυο τους βρέθηκαν πρόσφατα  μαζί σε ένα πάρτι της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ «Ad Astra», έριξαν λάδι στη φωτιά για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Η γνωριμία την εποχή της Σαρλίζ Θερόν

Ο Μπραντ Πιτ γνώρισε την Σατ Κάρι Κάλσα, πριν από ένα χρόνο στο γκαλά Silverlake Conservatory, μια ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τους Red Hot Chili Peppers. Η Σατ Κάρι Κάλσα ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση καθώς υπήρξε «θεραπεύτρια» του τραγουδιστή του συγκροτήματος Άντονι Κίντις.

Οι δυο τους κάθισαν δίπλα-δίπλα σε ένα τραπέζι και φυσικά συνομίλησαν χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το USWeekly, ο Μπραντ Πιτ  βρισκόταν τότε σε σχέση με την Σαρλίζ Θερόν, αν και μια άλλη πηγή δήλωσε ότι ήταν μόνο φίλοι.  Κι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν τελικά χώρισαν με τον ηθοποιό να βρίσκει παρηγοριά στην όμορφη σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Δείτε ακόμα – Ο Μπραντ Πιτ είναι ο αιώνια cool τύπος του Χόλιγουντ

Η ξεχωριστή κυρία Σατ Κάρι Κάλσα

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Σατ Κάρι Κάλσα «είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και έχει ένα όμορφο μυαλό. Αυτό ήταν που τον τράβηξε επάνω της. Επίσης, παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν είναι ηθοποιός» δήλωσε μια πηγή στο USWeekly. Ο Μπραντ Πιτ δεν ενδιαφέρεται να γνωρίσει κάποια από την βιομηχανία του θεάματος, πρόσθεσε η πηγή.

Επίσης, ο διάσημος ηθοποιός λατρεύει που η Σατ Κάρι Κάλσα είναι σαμάνος και έχει μελετήσει την θεραπεία του όζοντος και τροφοδοτεί την πνευματική του πλευρά. Έχει επίσης μια σειρά κοσμημάτων με το όνομα Amrit (από την κόρη της) που αποτελείται από θηλυκά κομμάτια με ημιπολύτιμους λίθους.

View this post on Instagram

Больше не одинок?😍 В сети заговорили о новом романе Брэда Питта @bradpittoffcial 🤩 ⠀ Как сообщают западные таблоиды, избранницей актера стала дизайнер ювелирных изделий, 50-летняя Сэт Хари Халса. Как думаете Брэд действительно с Сэт? Или это всего лишь слухи? 🤔 ⠀ #брэдпитт #bradpitt #сэтхарихалса #новости #шоубиз #шоубизнес #знаменитости #новостишоубизнеса #новостизвезд #охотаназвезд

A post shared by Новости шоу-бизнеса (@starbomcom) on

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Ινδία, η Κάλσα έμαθε για τα πολύτιμα πετράδια και τον αρχαίο συμβολισμό που συνδέεται με την κατασκευή κοσμημάτων. Η Κάλσα γοητεύτηκε από την ιδέα της κατασκευής κοσμημάτων ακολουθώντας τους κανόνες των αρχαίων συμβολισμών.

Μάλιστα, ακόμη και η πρώην του Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ Άνιστον έχει αγοράσει μερικά από τα κομμάτια της.

Δείτε ακόμα – Έλεν Ντε Τζένερις σε Μπραντ Πιτ: Νομίζω έχω βγει με πρώην σου

Η σχέση τους πάντως δεν είναι ακόμη πολύ σοβαρή. «Ο Μπραντ δεν είχε σε τέτοια φάση ακόμη» σημειώνει η πηγή. «Αλλά η Σατ είναι πολύ ιδιαίτερη γι’ αυτόν και κάποια με την οποία του αρέσει να περνά τον χρόνο του». Να σημειωθεί πάντως πω πριν από έναν χρόνο περίπου, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να είναι ζευγάρι με την καθηγήτρια του ΜΙΤ, Νέρι Όξμαν, με τους δυο τους να χωρίζουν τελικά γιατί ο διάσημος ηθοποιός ήθελε να επικεντρωθεί στα παιδιά του.

View this post on Instagram

@onceinhollywood

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024