Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές και κακό ρυθμό, Ατλέτικο και Ρεάλ κόλλησαν στο 0-0 στο Wanda Metropolitano και συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην τελευταία (φιλική) συνάντηση των δύο ομάδων τον Ιούλιο. Η Ατλέτικο ταπείνωσε τη Ρεάλ επικρατώντας με το πρωτοφανές 7-3. Όμως έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά και για τις δύο.

Ούτως ή άλλως ένα ντέρμπι πρωταθλήματος δεν μπορεί να συγκριθεί με μία φιλική αναμέτρηση, πόσο μάλλον όταν διακυβεύεται η κορυφή (έστω προσωρινά). Ροχιμπλάνκος και Μερένχες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Wanda Metropolitano για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το 0-0 δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη. Ή αφήνει και τις δύο. Κατά το δόγμα: μη χείρον βέλτιστον!

Ένα κακό ντέρμπι, φτωχό από άποψη θεάματος, αλλά και από άποψη ρυθμού, κι έντασης, οι δύο ομάδες δικαίως έμειναν ισόπαλες, με τον βαθμό να διατηρεί τη Ρεάλ στην κορυφή και την Ατλέτικο στο -1. Κρίνοντας συνολικά από τα 90 λεπτά, οι Μερένχες ήταν ένα κλικ καλύτεροι, και είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπενζεμά να «κλέψουν» το αποτέλεσμα, όμως ο MVP Όμπλακ ήταν παρών και το 0-0 δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα.

Όσοι περίμεναν θέαμα στην «μάχη» της Μαδρίτης έμειναν με την… προσδοκία. Το παιχνίδι ήταν από αυτά που ξεχνάς ότι έγινε λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι οι δύο ομάδες «βασάνισαν» την μπάλα.

Με την εικόνα που περιγράψαμε γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί το ματς τελείωσε χωρίς γκολ και δεν χωρά αμφιβολία πως κερδισμένη ήταν η… Μπαρτσελόνα, η οποία νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου εκτός έδρας την Χετάφε με 2-0.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι (61′ Λεμάρ), Τρίπιερ, Κόκε, Σαούλ, Παρτέι, Βιτόλο (46′ Κορέα), Ζοάο Φέλιξ (70′ Γιορέντε), Ντιέγκο Κόστα

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (68′ Μόντριτς), Κρόος, Μπέιλ, Αζάρ (76′ Χάμες Ροδρίγκες), Μπενζεμά (88′ Γιόβιτς).

Sports in

Ο Ολυμπιακός εναντίον του Μίτσελ και η μέθοδος του Μεντιλίμπαρ

Τέσσερα φιλικά ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία. Το ένα απέναντι στη νέα ομάδα του Μίτσελ που…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024