Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Β' - Τρίτων : Έτοιμος και ο Ποκουσέφσκι

Ολυμπιακός Β’ – Τρίτων : Έτοιμος και ο Ποκουσέφσκι

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα της αναπτυξιακής ομάδας των Ερυθρόλευκων στην Α2

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κινείται σε ρυθμούς Ευρωλίγκας, η αναπτυξιακή του ομάδα όμως έχει στο μυαλό της την πρεμιέρα της στην Α2. Και μάλιστα το συγκρότημα του Δημήτρη Τσαλδάρη αναμένεται να έχει και μία σημαντική επιλογή στο ροτέισoν του.

Ο λόγος για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί κανονικά από ότι φαίνεται στην 1η αγωνιστική της Α2 απέναντι τον Τρίτωνα, στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ (17:00, 05/10).

Ο νεαρός γκαρντ φόργουορντ δεν ακολούθησε την αποστολή της πρώτης ομάδας, όμως υπολογίζεται κανονικά στην Olympiacos B Piraeus Bank, η οποία ξεκινάει το ταξίδι της στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σκοπός των Ερυθρόλευκων είναι ο «Πόκου» να ψηθεί από αυτήν την διαδικασία και όποτε ο Ντέιβιντ Μπλατ το κρίνει, να μπει και στην πρώτη ομάδα και στα ματς της Ευρωλίγκας.

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024