Η «προσευχή» του Ντε Χέα για τον Γιορίς
Μήνυμα στήριξης στον Ούγκο Γιρίς έστειλε ο Νταβίντ Ντε Χέα μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γάλλου στο ματς με τη Μπράιτον.
Ο Ούγκο Γιορίς υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τότεναμ με Μπράιτον, με τον Γάλλο μάλιστα να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.
Στην προσπάθειά του να μπλοκάρει μια σέντρα, ο γκολκίπερ των «σπιρουνιών» έκανε τραγικό λάθος, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και προσγειώθηκε ανώμαλα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να γυρίσει το χέρι του.
Σαν να μην έφτανε αυτό, μάλιστα η γκάφα του Γιορίς έβαλε μπροστά τη Μπράιτον, με τα βλέμματα όμως να στρέφονται κατευθείαν στον σοκαριστικό τραυματισμό του έμπειρου κίπερ.
Ο ίδιος, πάντως, δέχθηκε μήνυμα στήριξης από τον συνάδελφό του και τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος προσευχήθηκε (με τη χρήση emoticon) για την ταχεία ανάρρωση του 32χρονου.
Lloris 🙏🏼
— David de Gea (@D_DeGea) October 5, 2019
- Καρέτσας: «Έχω 15 ασίστ, θα έρθουν και τα γκολ»
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/2): Δράση με μπασκετικό Copa del Rey, Bundesliga και Serie A
- Σόου Κάνιγχαμ στη Νέα Υόρκη για το ασταμάτητο Ντιτρόιτ – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μέτωπο των ομάδων της Serie A κατά νομοσχεδίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442