Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Παπαγγελόπουλος για «Ρασπούτιν» και… αχαλίνωτο σεξ

Τι είπε ο Παπαγγελόπουλος για «Ρασπούτιν» και… αχαλίνωτο σεξ

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφέρθηκε με χιούμορ στις αναφορές περί «Ρασπούτιν»

Κατηγορηματικά αρνήθηκε όσα του αποδίδονται γύρω από την υπόθεση Novartis ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στην ομιλία του στη Βουλή.

Ο ίδιος, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, έκανε λόγο για πολιτική δίωξη εναντίον του και εγκληματική οργάνωση που τον έχει στοχοποιήσει.

Θα μετατρέψω τους κατήγορούς μου σε κατηγορούμενους» είπε, βλέποντας… σκευωρία και υποστηρίζοντας ότι «στόχος είναι Τσίπρας».

Απαντώντας δε στην πρώην εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Ράικου, η οποία τον έχει ανοιχτά κατονομάσει ως τον «Ρασπούτιν», υποστηρίζοντας μάλιστα στην κατάθεσή της πως και ο ίδιος αποκαλούσε έτσι τον εαυτό του, ο κ. Παπαγγελόπουλος έδωσε το… highlight της βραδιάς.

«Η κ. Ράικου είναι ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν. Για ιδιότητες, μηχανορραφίες, σκευωρίες, ίντριγκες, παρεμβάσεις, που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου αν είχα αυτές τις ιδιότητες Μακιαβέλι, Μέτερνιχ. Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες, αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για την θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στη θέωση. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν» είπε.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ομολόγησε πως ίσως ήταν λάθος του που κάνει χιούμορ αλλά «χρειάζεται και αυτό».

Sports in

Mεντιλίμπαρ: Πιστεύει στα νιάτα και το δείχνει

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε εμπιστοσύνη στα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας των πειραιωτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024