Επεισόδια σημειώθηκαν στη φοιτητική πορεία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η οποία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατέληξε έξω από τη Βουλή.
Φοιτητές οι οποίοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων.
Επίθεση δέχεται το φοιτητικό Συλλαλλητήριο από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.Οι φοιτητές παραμένουν συγκεντρωμένοι στα λουλουδάδικα. Η τρομοκρατία δε θα περάσει!
Στο «στόχαστρο» των φοιτητών βρίσκεται η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου που είχε ψηφιστεί από τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης της ΝΔ.
Οι φοιτητές μεταξύ άλλων αντιδρούν στην πρόθεση του υπουργείου Παιδείας να θεσπίσει ανώτατο όριο φοίτησης (ν+2) ενώ φαίνεται πως δεν βλέπουν με «καλό μάτι» τη διαφαινόμενη μείωση των εισακτέων στα ΑΕΙ που εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε ο υφυπουργός Παιδείας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.