Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Άγνωστος έσπρωξε 21χρονη στη θάλασσα για να της πάρει το κινητό

Θεσσαλονίκη : Άγνωστος έσπρωξε 21χρονη στη θάλασσα για να της πάρει το κινητό

Μία νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και στην προσπάθειά του να της αφαιρέσει το κινητό της, την έσπρωξε στην θάλασσα.

Μία νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και στην προσπάθειά του να της αφαιρέσει το κινητό της, την έσπρωξε στην θάλασσα. Η 21χρονη έπεσε τελικά στο νερό και ο δράστης κατάφερε να της κλέψει το κινητό της.

Η νεαρή βρέθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα στα νερά του Θερμαϊκού, μπροστά από την προβλήτα Α΄του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, όπου και την εντόπισαν δύο διερχόμενοι και την βοήθησαν να βγει από το νερό.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της στους ανθρώπους του λιμενικού, το περιστατικό ξεκίνησε από έναν άνδρα, ο οποίος αφήνοντας την παρέα του, την πλησίασε και αρπάζοντας της το κινητό, την έσπρωξε στην θάλασσα.

Διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό από το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για περιστατικό πτώσης 21χρονης ημεδαπής στη θάλασσα στην Α’ προβλήτα του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία της ανωτέρω, διαπληκτίστηκε με άγνωστο προς αυτήν άτομο από παρέα νεαρών που βρίσκονταν πλησίον της στην ως άνω περιοχή, το οποίο την εξύβρισε, της αφαίρεσε με βία το κινητό και εν συνεχεία την κλώτσησε, με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

Sports in

«Έρχονται» Ρέτσος και Ντάνι Γκαρθία – Το μήνυμα Μεντιλίμπαρ μετά τον Βόλο

Ο 26χρονος στόπερ και ο Ισπανός χαφ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024