Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερος»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς παραδέχτηκε την ήττα του από τον Έλληνα τενίστα

O Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του ATP Masters 1000 που διεξάγεται στη Σανγκάη.

Ο Σέρβος θρύλος του τένις γνώρισε την ήττα από τον Έλληνα τενίστα και μετά το τέλος του ματς υποκλίθηκε στον Στέφανο, τονίζοντας πως ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και ότι άξιζε τη νίκη, ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να φτάσει στην κορυφή απάντησε: «ναι, σίγουρα έχει τη δυνατότητα να γίνει Νο.1»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Άξιζε τη νίκη, ήταν ο καλύτερος παίκτης. Ξεκίνησα καλά στο δεύτερο και το τρίτο σετ, αλλά δεν είχα ένταση. Δεν είχα δυναμική κίνηση και επιτάχυνση στα χτυπήματά μου. Δεν είχα κανένα μπρέικ πόιντ σε αυτά τα σετ. Σέρβιρε καλά και μπράβο του, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξα.

Έπαιζε πολύ καλά μετά το σερβίς του, με υψηλή ποιότητα. Υποστήριζε το σερβίς του με επιθετικά πρώτα χτυπήματα στα ράλι. Δεν τον έκανα να αμυνθεί αρκετά. Του έδωσα χρόνο να κυριαρχήσει στο πίσω μέρος του court, άξιζε τη νίκη».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Άλλα Αθλήματα

Η μεγάλη ευκαιρία του Τόμας Γουόκαπ (vids)

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τα γκαρντ του Ολυμπιακού, η φετινή σεζόν είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Τόμας Γουόκαπ.

Σύνταξη ΙΝ

Ένα τεράστιο χαλί από λουλούδια στόλισε το κέντρο των Βρυξελλών - Ένα έργο που αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία

Το χαλί των 1680 τετραγωνικών μέτρων αποτελείται για πρώτη φορά σε ποσοστό άνω του 80% από φρέσκες ντάλιες και όχι από τις παραδοσιακές μπιγκόνιες

Σύνταξη ΙΝ

Η Κάμαλα Χάρις θα ξοδέψει 370 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις

Σε σύγκριση με την κούρσα του Μπάιντεν το 2020, η καμπάνια της Κάμαλα Χάρις ανέφερε ότι ξοδεύει διπλάσια σε τηλεοπτικές διαφημίσεις στην Πενσιλβάνια, υπερδιπλάσια στο Ουισκόνσιν, τετραπλάσια στη Τζόρτζια και έξι φορές περισσότερα στη Νεβάδα

Σύνταξη ΙΝ

Χαρίτσης για φωτιά στην Αττική: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκληματεί σε βάρος της κοινωνίας

Ο κ. Χαρίτσης στην ανάρτηση για τη φωτιά στην Αττική, παρουσιάζει «δέσμη προτάσεων για μια νέα στρατηγική, προσανατολισμένη στην πρόληψη και στην προσαρμογή στα δεδομένα της κλιματικής κρίσης»

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007