Τυφώνας οι έφηβοι του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των αιωνίων
Η Κ17 του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με το εμφατικό 5-1
Νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο πήραν οι έφηβοι του Ολυμπιακού απέναντι στους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Κ17.
Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις 1′ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επιστρέψουν και με εντυπωσιακή εμφάνιση να κάνουν την ανατροπή.
Το σκορ για το σύνολο του Κώστα Φραντζέσκου άνοιξε ο Πουλιανός, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην «ερυθρόλευκη» άμυνα, έγραψε το 0-1 προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό.
Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με αριστερό σουτ του Λιάτσου.
Στο 27′ ήρθε και η ανατροπή, όταν ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κατσογιάννης με ψηλοκρεμαστό σουτ στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Επτά λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός έγραψε το 3-1 χάρη σε γκολ του Σταμούλη, ενώ προς το τέλος του ματς, σημειώθηκαν δυο ακόμη τέρματα που σφράγισαν τη μεγάλη ερυθρόλευκη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.
Αρχικά, ο Χρονακόπουλος έγραψε το 4-1 με κεφαλιά (84′), ενώ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Λιοφάγος διαμόρφωσε το εμφατικό 5-1. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση με παιχνίδι παραπάνω και είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης.
Αντίθετα, το «τριφύλλι» συγκατοικεί μαζί με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση, με την Ένωση όμως να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.