Προετοιμασία 20΄

Υλικά (για 2-4 μερίδες)

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Ξύσμα και χυμός από 1 μέτριο, ακέρωτο λεμόνι

Αλάτι, πιπέρι

3 κολοκυθάκια, σε λεπτά μπαστουνάκια

3 μικρά καρότα, σε φλοίδες με το πίλερ

3 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος

100 γρ. φέτα, τριμμένη

Διαδικασία

Ετοιμάζουμε σε ένα μικρό μπολ το ντρέσινγκ χτυπώντας με έναν αβγοδάρτη το λάδι, τον χυμό λεμόνι και λίγο αλατοπίπερο. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.

Πηγή: Γευσιγνώστης