Σαλάτα με ωμό κολοκύθι, καρότο και φέτα
Το ξύσμα λεμονιού και ο άνηθος της δίνουν ένα εξαιρετικό άρωμα.
Προετοιμασία 20΄
Υλικά (για 2-4 μερίδες)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμός από 1 μέτριο, ακέρωτο λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
3 κολοκυθάκια, σε λεπτά μπαστουνάκια
3 μικρά καρότα, σε φλοίδες με το πίλερ
3 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος
100 γρ. φέτα, τριμμένη
Διαδικασία
Ετοιμάζουμε σε ένα μικρό μπολ το ντρέσινγκ χτυπώντας με έναν αβγοδάρτη το λάδι, τον χυμό λεμόνι και λίγο αλατοπίπερο. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.
Πηγή: Γευσιγνώστης
- Ξεμένουν και από εργοθεραπευτές οι ασθενείς στα δημόσια νοσοκομεία
- Μεσανατολικό: Θα εκτελεστούν τα εντάλματα της Χάγης για Νετανιάχου και Γκάλαντ;
- «Λεονάρντο ντα Βίντσι»:Ο Κεν Μπερνς για τον άνθρωπο που είχε το μυαλό όλων των ανθρώπων
- Στουρνάρας: Εκφράζει φόβους για χάος στο παγκόσμιο εμπόριο
- Οι Beatles επιστρέφουν: Τέσσερα ντοκιμαντέρ μέσα από τα μάτια των Τζον, Πολ, Τζορτζ και Ρίνγκο
- Υπόθεση John F. Kennedy: 12 μυστήρια πίσω από τη δολοφονία του