Σαλάτα με ωμό κολοκύθι, καρότο και φέτα
Το ξύσμα λεμονιού και ο άνηθος της δίνουν ένα εξαιρετικό άρωμα.
Προετοιμασία 20΄
Υλικά (για 2-4 μερίδες)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμός από 1 μέτριο, ακέρωτο λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
3 κολοκυθάκια, σε λεπτά μπαστουνάκια
3 μικρά καρότα, σε φλοίδες με το πίλερ
3 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος
100 γρ. φέτα, τριμμένη
Διαδικασία
Ετοιμάζουμε σε ένα μικρό μπολ το ντρέσινγκ χτυπώντας με έναν αβγοδάρτη το λάδι, τον χυμό λεμόνι και λίγο αλατοπίπερο. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.
Πηγή: Γευσιγνώστης
- Βρετανία: Υπ΄ ατμόν ο Σούνακ μετά τη διαφαινόμενη συντριβή των Συντηρητικών
- Βόρεια Μακεδονία: Εμείς τηρούμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέει η Σιλιάνοφσκα, η Ελλάδα την παραβιάζει
- Γερμανία: Σάλος για την πτήση, νυχτερινή μάλιστα, της Μπέρμποκ από τη Φρανκφούρτη στο Λουξεμβούργο
- Πορτογαλία: Ετοιμάζει πακέτο φοροελαφρύνσεων, στόχος οι ξένες επενδύσεις
- Ισραήλ: Στην Ντόχα ο αρχηγός της Μοσάντ με «πραγματική πιθανότητα» για επίτευξη συμφωνίας με τη Χαμάς
- Εκλογές Βρετανία: Η πρώτη αντίδραση των Συντηρητικών μετά το exit poll