Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν
Παρ΄όλο που πολλές Ελληνίδες το κάνουν.
Αν κάποιοι ξέρουν από pasta, τότε αυτοί είναι φυσικά οι Ιταλοί.
Οι γείτονες μάλιστα έχουν μία τακτική που πολλές Ελληνίδες μανάδες δεν την ακολουθούν στην Ελλάδα.
Δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια –στα δύο- πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα για να βράσουν.
Ο λόγος μάλιστα καθαρά πρακτικός.
Σύμφωνα με τον ορθό τρόπο κατανάλωσης των ζυμαρικών, αυτά πρέπει να τυλίγονται ως έχουν στο πιρούνι, τόσο για να αποφεύγονται ατυχήματα και λεκέδες, όσο γιατί πολύ απλά αυτό είθισται στην μαγειρική τους κουλτούρα.
Σημαντικό ρόλο στο να είναι η μακαρονάδα βέρα ιταλική παίζει και η σάλτσα η οποία πρέπει να είναι πάντοτε πηχτή.
- Εκλογές Βρετανία: Θρίαμβο των Εργατικών δείχνει το πρώτο exit poll – Συντριβή για τους Τόρις
- Ντόντσιτς: «Πολύ δύσκολο να σταματήσουμε τον Γιάννη»
- Σπανούλης: «Ήταν ένα καλό τεστ, περιμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι με την Σλοβενία»
- Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, λέει η κατασκευάστρια εταιρεία του drone
- Εθνική: Η μέρα και η ώρα του ημιτελικού με την Σλοβενία
- Μπάιντεν: «Χρειάζομαι περισσότερο ύπνο – Τα σκ@τωσα στο ντιμπέιτ» – Νέες ατάκες «καίνε» τον πλανητάρχη