Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν
Παρ΄όλο που πολλές Ελληνίδες το κάνουν.
Αν κάποιοι ξέρουν από pasta, τότε αυτοί είναι φυσικά οι Ιταλοί.
Οι γείτονες μάλιστα έχουν μία τακτική που πολλές Ελληνίδες μανάδες δεν την ακολουθούν στην Ελλάδα.
Δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια –στα δύο- πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα για να βράσουν.
Ο λόγος μάλιστα καθαρά πρακτικός.
Σύμφωνα με τον ορθό τρόπο κατανάλωσης των ζυμαρικών, αυτά πρέπει να τυλίγονται ως έχουν στο πιρούνι, τόσο για να αποφεύγονται ατυχήματα και λεκέδες, όσο γιατί πολύ απλά αυτό είθισται στην μαγειρική τους κουλτούρα.
Σημαντικό ρόλο στο να είναι η μακαρονάδα βέρα ιταλική παίζει και η σάλτσα η οποία πρέπει να είναι πάντοτε πηχτή.
- Ο Σωκράτης Φάμελλος μιλά για τον γάμο του με την Τατιάνα Παπαδοπούλου – «Είναι πολλά αυτά που μας συνέδεσαν»
- Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι που ειπώθηκε 179 χρόνια πριν και συγκινεί μέχρι σήμερα – Ποιο είναι
- Οικοδομή: Αυξημένες κατά 5,6% οι τιμές στα υλικά κατασκευής – Οι κατηγορίες
- Κακοκαιρία: Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Κικίλιας – Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
- Γάζα: Ισραηλινά ρομπότ τοποθετούν εκρηκτικά γύρω από το νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν – Αναφορές για τραυματίες
- Εκατό χρόνια φυλακή σε ομόφυλο ζευγάρι από τη Τζόρτζια για τον βιασμό των υιοθετημένων παιδιών του