Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που πρόσφερε ανατροπές και συγκινήσεις και έτσι συνεχίζουν μαζί στον όμιλο έχοντας από τέσσερις βαθμούς.
Στο 17′ μόλις έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Μάρλος γύρισε την μπάλα και ο Κονοπλιάνκα από κοντά πλάσαρε έκανε το 1-0. Η απάντηση δεν άργησε από πλευράς Κροατών και στο 25′ ο Όρσιτς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Όλμο έκανε το 1-1.
Στο 58′ με ένα πέναλτι από το πουθενά του Πιάτοβ στον Γκαβράνοβιτς ο Όρσιτς έκανε το 2-1 για την ομάδα του από τα έντεκα βήματα. Η Ντιναμό δεν μπόρεσε να κρατήσει όμως το αποτέλεσμα καθώς στο 75′ ο Άλαν Πάτρικ έβγαλε την μπαλιά στον Ντοντό. Στο 89′ ο Όλμο με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πιάτοβ με το 2-2 να μην αλλάζει.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.