Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
O Φέντερερ σάρωσε και έκλεισε το… μάτι στον Τσιτσιπά!

O Φέντερερ σάρωσε και έκλεισε το… μάτι στον Τσιτσιπά!

Ο Φέντερερ κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ τον Αλμποτ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Βασιλείας, ενώ είναι πολύ πιθανό στα ημιτελικά να αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ρότζερ Φέντερερ το παιχνίδι με τον Ράντου Αλμποτ, με τον Ελβετό μαέστρο να κερδίζει εύκολα με 2-0 σετ (6-0, 6-3) και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του indoor τουρνουά που διεξάγεται στη Βασιλεία.

Ο Φέντερερ συνεχίζει ακάθεκτος για το 10ο τρόπαιο του στην Βασιλεία, ενώ στη φάση των «8» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βαβρίνκα – Τιαφό. Ο «Βασιλιάς» μάλιστα είναι πολύ πιθανό στα ημιτελικά να κοντραριστεί  με τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Στο αποψινό παιχνίδι με τον Αλμποτ, ο Ρότζερ Φέντερερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια με τρία ακόμα μπρέικ έκανε το 6-0 και το 1-0 στα σετ.

Το ίδιο δυνατά μπήκε και στο δεύτερο σετ ο Ελβετός, κάνοντας νωρίς μπρέικ για το 2-0. Το 6-3 ήρθε φυσιολογικά, με τον «Ροτζέλιο» να παίρνει μια ακόμα άνετη στην πατρίδα του.

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024