Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός: Με απουσίες στην Θεσσαλονίκη

Παναιτωλικός: Με απουσίες στην Θεσσαλονίκη

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Αρη στους Μαλή, Καμαρά, Γιαννιώτη, Ντουάρτε και Μπάλμπι.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο αυριανό παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (27/10, 17:15), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής των Καναρινιών, Μάκης Χάβος, δεν θα έχει στη διάθεσή τον Μαλή, ο οποίος υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα, αλλά και τους Καμαρά, Γιαννιώτη, Ντουάρτε και Μπάλμπι. Οι δύο πρώτοι είναι μακροχρόνια τραυματίες και δεν υπολογίζονται, ενώ στη λίστα των απόντων προστέθηκαν και τα ονόματα των δύο τελευταίων.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Παναιτωλικού απαρτίζουν οι: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Λουσέρο, Φυτόπουλος, Σανιά, Παρράς, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναιτωλικός πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει κάνει ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς.

Sports in

Κορυφαίος παίκτης του NBA στον 21ο αιώνα ο ΛεΜπρόν – Σε ποια θέση βρίσκεται ο Αντετοκούνμπο

To ESPN δημοσίευσε μια λίστα με τους κορυφαίους παίκτες του 21ου αιώνα στο ΝΒΑ, τοποθετώντας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην κορυφή του σχετικού ranking

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024