Βίοι αντίθετοι για Αναντολού Εφές και Ερυθρό Αστέρα, με την τουρκική ομάδα να φτάνει άνετα στη νίκη (85-70), που είναι η τέταρτη συνεχόμενη, τη στιγμή που οι Σέρβοι μετρούν μόλις μία.
Με οδηγό τον φοβερό και τρομερό Μίτσιτς, που τέλειωσε το ματς με 26 πόντους (5/8 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη, 6 κερδισμένα φάουλ και 29 στο σύστημα αξιολόγησης), μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο.
Από την αρχή μπήκαν μπροστά στο σκορ, είχαν παίκτες με επίδραση στο παιχνίδι, όπως ο Λάρκιν, ο Ντάνστον, ο Σιμόν, αλλά κυρίως είχαν κλείσει την άμυνά τους, δημιουργώντας ασφυξία στους φιλοξενούμενους.
Η εμφάνιση του Μπράουν είναι κάτι που μπορούν να κρατήσουν οι Σέρβοι, αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν η συμμετοχή (15.01’’) του Κούζμιτς, ο οποίος με 3/3 και 6 πόντους έδειξε ότι έχει επιστρέψει για τα καλά, αφήνοντας πίσω το αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά και τις προηγούμενες χαμένες, λόγω τραυματισμού σεζόν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.