Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Nissan 370Z: Σε τροχιά διαδοχής

Nissan 370Z: Σε τροχιά διαδοχής

Ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο το οποίο εντοπίστηκε στην Πράσινη Κόλαση μπορεί να ταυτοποιηθεί σαφώς ως το ιαπωνικό sporstcar δείχνει να αποτελεί την ιδανική αφετηρία για τη διαδικασία διαδοχής του.

Φωτογραφίες: Automedia

Προσφάτως η Nissan ανακοίνωσε μια νέα εξέλιξη για το Z Car το οποίο ήδη μετράει μια δεκαετία στους δρόμους χωρίς κάποια ουσιαστική αλλαγή.

Αν και η ιαπωνική φίρμα δεν μπήκε στον κόπο διευκρινίσεων σε σχέση με την φύση της εξέλιξης, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε ήδη μια δοκιμαστική εκδοχή του 370Ζ να γράφει κύκλους στο Nurburgring.

Με δεδομένη την μακρόχρονη πορεία του συγκεκριμένου μοντέλου, οι πιθανότητες για ανανέωση είναι μάλλον μηδαμινές, κατ΄επέκταση σε συνάρτηση και με την αναμόρφωση της όψης του με τις επιπλέον εισαγωγές αέρα, προφανώς έχουμε να κάνουμε με ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο πίσω από τις επιφάνειες του οποίου δείχνει να «δοκιμάζεται» ένας νέος κινητήρας.

Αν και τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Nissan θα ξεκινούσε εκ των έσω για το διάδοχο του εμβληματικού 370Ζ, εξελίσσοντας πρώτα τον κινητήρα ο οποίος μένει να αποδειχθεί να θα διατηρήσει τον V6 χαρακτήρα του.

Βεβαίως επί του παρόντος δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις για το μοντέλο που θα αναλάβει να διαδεχθεί το εμβληματικό sportscar εκτός φυσικά από τη διαβεβαίωση της Nissan ότι «θα υπάρξει».

Sports in

«Τούρμπο» το δέκα το καλό

Ο Ζέλσον βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024