Σάντουιτς με ζαμπόν μαύρου χοίρου και ανεβατό
Ενα γρήγορο και διαφορετικό σνακ με εξαίσια υλικα
- Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε άγνωστους άνδρες - Σοκάρει υπόθεση στη Γαλλία
- Πολάκης: Τη Δευτέρα θα είμαι μπροστάρης σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ
- Φάμελλος: Τυχοδιώκτης ο Κασσελάκης – Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σταματήσει το πάρτι δισεκατομμυρίων του Μητσοτάκη
- Το «εστιατόριο των λανθασμένων παραγγελιών» στην Ιαπωνία έχει να μας διδάξει πολλά
Προετοιμασία 5΄
Υλικά (για 2 σάντουιτς)
Λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα
80 γρ. ανεβατό ή ξινομυζήθρα ή κατίκι
4 φέτες ψωμί ζυμωτό με προζύμι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
40 γρ. ρόκα
4 φέτες ζαμπόν μαύρου χοίρου με τρούφα ή κάποιο άλλο ζαμπόν της αρεσκείας μας
Διαδικασία
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο. Μοιράζουμε το τυρί στις φέτες ψωμιού, τρίβουμε λίγο μαύρο πιπέρι και βάζουμε από πάνω τη ρόκα και από δύο φέτες ζαμπόν. Κλείνουμε τα σάντουιτς και απολαμβάνουμε.
Πηγή: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις