Νέα κινητοποίηση για τη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή τους πραγματοποίησαν κάτοικοι της Νάουσας Ημαθίας.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καρατάσου. Ακολούθησε πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθούν εντάσεις.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της δημοτικής αρχής Ναούσης, τις προηγούμενες μέρες εγκαταστάθηκαν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης 193 πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσα τους πολλά παιδιά.
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των προσφύγων και μεταναστών που έφθασαν στην πόλη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.