Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έσπασαν πολλά από τα κλαδιά του μεγάλου πλάτανου στην πλατεία του χωριού, τα οποία έπεσαν μπροστά από καφενείο χωρίς ευτυχώς και να υπάρξει κάποιος τραυματισμός
Αρκετές ζημιές προκάλεσε ανεμοστρόβιλος, που σάρωσε χθες τη Μεσσηνία.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έσπασαν πολλά από τα κλαδιά του μεγάλου πλάτανου στην πλατεία του χωριού, τα οποία έπεσαν μπροστά από καφενείο χωρίς ευτυχώς και να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Από εκεί και πέρα ζημιές σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή Χορεύτρα.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουτήφαρη Φώτης Μπελεχρής μιλώντας στην eleftheriaonline.gr , στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι παρά το έντονο φαινόμενο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.