Εκτός από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι και μια πολύ τρυφερή μανούλα.
Με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια, τη Νάγια που είναι 6 χρονών, τη Μαίρη που είναι 5 ετών και τον μικρό Γιάννη που είναι ενός έτους.
Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η λαμπερή παρουσιάστρια βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά της και ως λάτρης των social media μοιράζεται στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.