Η Κρίσι Τέιγκεν είναι μία πολύ αφοσιωμένη μαμά και δε σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες από την οικογενειακή της ζωή στο Instagram.
Από το 2013 είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ και μαζί έχουν αποκτήσει 2 παιδάκια, την 3 ετών Λούνα και τον 1 έτους Μάιλς, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.
Αυτή τη φορά το 33χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την ίδια να φιλάει στο στόμα τον σύζυγό της ενώ έχει στην αγκαλιά της την κορούλα τους.
Η μικρή Λούνα έχει μείνει… με το στόμα ανοιχτό και η διάσημη μαμά της δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει.
«Αηδία, μαμάα», έγραψε αστειευόμενη στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.