Ο Νίκος Παππάς μετά τη νίκη με τον Ιωνικού Νικαίας, μίλησε για την κατάσταση που βιώνει ο Παναθηναϊκός, τόνισε ότι οι παίκτες έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αποθεώνοντας τον πρώην πλέον προπονητή των «πράσινων», Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο Νίκος Παππάς μετά την καλή παρουσία του στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου, είχε άλλη μια μεστή εμφάνιση, με τους 12 πόντους και τις 6 ασίστ απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας.
Ο 29χρονος γκαρντ, που επέστρεψε από τον τελευταίο σοβαρό τραυματισμό του, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας και την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο Παππάς υπερασπίστηκε τον πρώην πλέον τεχνικό των «πρασίνων», αναλαμβάνοντας την ευθύνη που τους αναλογεί εκ μέρους των παικτών.
Μην ξεχνάμε ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι εκείνος που ειδικά στη δεύτερη θητεία του, βοήθησε αρκετά τον γκαρντ του «τριφυλλιού» στην ψυχολογία και στον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Έχουμε τεράστιο μερίδιο για τα αποτελέσματα που είχαμε νωρίτερα. Είναι μονόδρομος η κατάσταση.
Απομακρύνθηκε ένας προπονητής που είναι απόλυτα έντιμος και σοβαρός. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Για 8 πόντους, αντί να έχουμε μεγαλύτερο ρεκόρ και να είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τρέχουμε.
Το μπάσκετ είναι λεπτομέρειες, αυτές φέρνουν ήττες που ίσως δεν έχουν και γυρισμό. Συνεχίζουμε τώρα με τον κόουτς Βόβορα, που είναι επίσης ένας σεβάσμιος προπονητής».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.