Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νικητής ο Φερστάπεν στην Βραζιλία

Νικητής ο Φερστάπεν στην Βραζιλία

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την καρό σημαία στο Grand Prix της Βραζιλίας με τους Γκασλί και Χάμιλτον να ακολουθούν. Χαμός στην Φεράρι με τους Λεκλέρκ και Φέτελ να συγκρούονται μεταξύ τους και να εγκαταλείπουν.

Τι κι αν τα πάντα έχουν κριθεί με τον Λιούις Χάμιλτον να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και την Μερσέντες πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές!

Ο αγώνας στην Βραζιλία, ο προτελευταίος της χρονιάς ήταν άκρως συναρπαστικός με προσπεράσεις, ατυχήματα και πολύ σασπένς. Νικητής αναδείχτηκε ο Μαξ Φερστάπεν με τον Πιέρ Γκασλί να έρχεται δεύτερος και τον Λιούις Χάμιλτον στην τρίτη θέση.

Την παράσταση πάντως έκλεψε για ακόμη φορά, για αρνητικό λόγο, η Φεράρι με τους δύο οδηγούς της να χτυπούν μεταξύ τους και να εγκαταλείπουν τον αγώνα λίγο πριν το φινάλε.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Σάινθ και στην πέμπτυη ο Ράικονεν ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Τζιοβανίζι, Ρικιάρντο, Νόρις, Πέρεζ και Κβίατ.

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024