Προετοιμασία 15΄

Υλικά (για 4 μερίδες)

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. λευκό ξίδι

Αλάτι, πιπέρι

200 γρ. ρόκα

150 γρ. ρόγες σταφυλιού, κομμένες στα δύο

½ φλ. καρυδόψιχα

100 γρ. μπλε τυρί

Διαδικασία

Ετοιμάζουμε σε ένα μικρό μπολ το ντρέσινγκ χτυπώντας το λάδι, το ξίδι και λίγο αλατοπίπερο με έναν αβγοδάρτη. Πλένουμε και στεγνώνουμε τη ρόκα. Τη βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα σταφύλια. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά. Σερβίρουμε σε σαλατιέρα και βάζουμε από πάνω την καρυδόψιχα και το τυρί σπασμένο με τα χέρια μας σε μικρότερα κομμάτια.

Πηγή: Γευσιγνώστης