
Τσίπρας : Γιατί έκανε τη μισή πορεία για το Πολυτεχνείο και δεν πήγε ως την πρεσβεία των ΗΠΑ
Εξαφανίστηκε κοντά στο Χίλτον...
Με δερμάτινο μαύρο μπουφάν, τζιν και αθλητικά παπούτσια εμφανίστηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη από την Κουμουνδούρου και ξεκίνησαν για την Αμερικανική πρεσβεία.

Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας για αλλού ξεκίνησε και αλλού… βρέθηκε, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασε ποτέ έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία, αλλά σταμάτησε στο ύψος του Χίλτον.
Ο πρώην πρωθυπουργός δηλαδή φρόντισε να μην φτάσει ποτέ στην πρεσβεία, καθώς εξαφανίστηκε στο Χίλτον, τόσο για να μην δεχθεί αποδοκιμασίες των πολιτών στην πρεσβεία των ΗΠΑ, όσο και για να μην δυσαρεστήσει τους αμερικανούς φίλους του.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν έτοιμη την απάντησή τους, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μη φτάσει στην Αμερικάνικη πρεσβεία καθώς θα ήταν πολιτικά ανορθόδοξο ένας πρώην πρωθυπουργός, που συνομίλησε και συνεργάστηκε με παράγοντες των ΗΠΑ –και μπορεί να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον – να κάνει κάτι τέτοιο.
- Ψάχνοντας τον επόμενο – Χαμός στην Βραζιλία με τα «σενάρια» για τον πάγκο της Εθνικής
- Αθήνα: Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο – Κλειστή η Πανεπιστημίου
- Φάμελλος στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Αποτελούμε ριζοσπαστική αντιπολίτευση και προοδευτική εναλλακτική κυβερνητική πρόταση
- Με Ελ Κααμπί η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Τουρκία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη για την απελευθέρωση του Ιμάμογλου
- Ερευνητές καλλιέργησαν τομάτες με λίπασμα από τα ούρα τους