Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο οδηγός αγώνων, Κωνσταντίνος Ιαβέρης, για την οδική συμπεριφορά των Ελλήνων.
Σύμφωνα με τον κ. Ιαβέρη, «ο Έλληνας δεν είναι καλός οδηγός και το χειρότερο είναι ότι δεν το ξέρει».
«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει οδική παιδεία και κουλτούρα», υποστήριξε ο κ. Ιαβέρης, ενώ στις κύριες αιτίες που προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα συγκαταλέγει την ανοησία και την ταχύτητα.
«Οι συνθήκες ορίζουν και τη συμπεριφορά μας», υποστήριξε και ανέφερε πως το 87% των ατυχημάτων γίνεται στην πόλη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας