Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε περισσότερο για τις χειμερινές σας περιπέτειες από το δημοφιλέστερο SUV στον κόσμο; Το νέο Nissan X-Trail σας προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία οδήγησης και σας ωθεί να εξερευνήσετε τη φύση με ασφάλεια και άνεση μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Άλλωστε, η επιτυχία του δεν είναι τυχαία: Οφείλεται στον τρόπο που συνδυάζει τα υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά του για να καλύψει τις ανάγκες σας – αλλά και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας.

Ένα SUV στα μέτρα σας

Πώς είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει; Στην πραγματικότητα, πρόκειται να το «κατασκευάσετε» μόνοι σας! Δεν είναι υπερβολή, από τη στιγμή που μπορείτε να επιλέξετε από το πλήθος των εξοπλιστικών στοιχείων, την έκδοση που επιθυμείτε με κίνηση σε δύο ή τέσσερις τροχούς, μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, πέντε ή επτά θέσεις στον θάλαμο επιβατών και τις τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility που κάνουν τις μετακινήσεις σας πιο ασφαλείς από ποτέ.

Κινητήριος… δύναμη

Η πραγματική αλλαγή, όμως, έρχεται κάτω από το καπό με τους εξελιγμένους κινητήρες νέας γενιάς, βενζίνης και diesel. Χάρη σε αυτούς, οι οικογενειακές σας περιπέτειες θα γίνουν απολαυστικότερες, πολυτελέστερες και ταυτόχρονα πιο οικονομικές, καθώς πρόκειται για δύο μηχανικά σύνολα που εμφανίζουν υψηλή απόδοση, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

(Οδηγική) αυτοπεποίθηση στα ύψη

Ο νέος κινητήρας βενζίνης 1,3 λίτρων αποδίδει 160 ίππους και 270 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT προσφέρει άμεσες αλλαγές ταχυτήτων και μια έντονα σπορ οδηγική εμπειρία, χωρίς να θυσιάζει την ομαλή και εκλεπτυσμένη αίσθηση στο δρόμο.

Η ιδανική συνύπαρξη κινητήρα – κιβωτίου ταχυτήτων είναι εμφανέστερη στα μεγέθη των επιδόσεων και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του X-Trail 1.3 DCT 2WD. Με κατανάλωση καυσίμου 5,7 – 5,9 λίτρα / 100 χλμ. εκτός πόλης και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 145 – 149 γρ. / χλμ., δεν σας αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσετε την επιλογή σας.

Η χαρά της ακρίβειας

Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας του κινητήρα diesel 1,7 λίτρων, ο οποίος εξοπλίζει τόσο τις δικίνητες (2WD) όσο και τις τετρακίνητες (4WD) εκδόσεις του X-Trail, αποδίδοντας και στις δύο περιπτώσεις 150 ίππους και 340 Nm ροπής.

Όποια έκδοση και αν επιλέξετε, θα βιώσετε την εμπειρία αλλαγών ταχυτήτων με ένα από τα καλύτερα χειροκίνητα κιβώτια έξι σχέσεων στον κόσμο. Η ακρίβειά του θα σας μεταδώσει την αυθεντική χαρά της οδήγησης, «βγάζοντας» στο δρόμο όλη την ισχύ που θα χρειαστείτε για να προσπεράσετε παντού με ασφάλεια, να κινηθείτε σε off-road διαδρομές και να τραβήξετε το σκάφος, το τροχόσπιτο ή ό,τι άλλο χρειαστείτε.

Με κατανάλωση από 4,8 λίτρα / 100 χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από 137 γρ. / χλμ, το X-Trail αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως και στον τομέα των κινητήρων. Άλλωστε, εναρμονίζεται με τα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro6d-Temp, αποδεικνύοντας στην πράξη την κορυφαία τεχνογνωσία των μηχανικών της Nissan.

Ανακαλύψτε το Nissan X-Trail εδώ.