Στην εκπομπή One Direct μίλησαν ο βουλευτής ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης και το μέλος συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Χατζησωκράτης όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους σχετικά με το ζήτημα της υπόθεσης Novartis και τις καταθέσεις των έως τώρα μαρτύρων.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη, η επιτροπή δεν έμεινε ικανοποιημένη από την κατάθεση του πρώην υπευθύνου επικοινωνίας της Novartis, Φιλίστορα Δεστεμπασίδη, καθώς ο μάρτυρας δεν προέβη σε καμία απάντηση. Τη στάση του αυτή, θα την αξιολογήσει η επιτροπή αναλόγως και θα προχωρήσει στις ανάλογες νομικές ενέργειες.

Από την πλευρά του ο κ. Χατζησωκράτης φάνηκε απορημένος σχετικά με τη λειτουργία της επιτροπής ισχυριζόμενος ότι έχει επέλθει μετάλλαξη και μεταστροφή της συζήτησης από το σκάνδαλο Novartis σε παραπλήσια θέματα.

Στο σημείο αυτό, ο κ. Καραγκούνης διαβεβαίωσε τον κ. Χατζησωκράτη πως υπήρξε κοινή βούληση όλων των κομμάτων για την εξέταση των συγκεκριμένων μαρτύρων και πως η λογική είναι να εξακριβώσουν πλήρως την αλήθεια και να την αναζητήσουν μέχρι τέλους.

Πηγή: onetv.gr