Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τρόμος στο Ωραιόκαστρο : Ληστές με κουκούλες και όπλα εισέβαλαν σε σπίτι

Τρόμος στο Ωραιόκαστρο : Ληστές με κουκούλες και όπλα εισέβαλαν σε σπίτι

Τον τρόμο έζησαν ηλικιωμένο ζευγάρι και οκτάχρονο παιδί στο Ωραιόκαστρο, όταν αργά το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστοι, φορώντας κουκούλες και με όπλα στα χέρια, εισέβαλαν στο σπίτι και τους λήστεψαν.

Τον τρόμο έζησαν ηλικιωμένο ζευγάρι και οκτάχρονο παιδί στο Ωραιόκαστρο, όταν αργά το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστοι, φορώντας κουκούλες και με όπλα στα χέρια, εισέβαλαν στο σπίτι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

«Εσπασαν την πόρτα»

«Εσπασαν την πόρτα από τον κάτω όροφο και μπήκαν μέσα 5 άτομα κρατώντας όπλα στα χέρια. Επιασαν την πεθερά μου από πίσω, την ακινητοποίησαν και ζήτησαν λεφτά» είπε η κα Κ.Ε στο polites oraiokastrou και συνέχισε:

«Ηταν μαζί και ο οκτάχρονος ανιψιός μου. Ομως δεν πείραξαν κανέναν, τους έβαλαν με ηρεμία να κάτσουν στον καναπέ, μπήκαν στα δωμάτια και άρχισαν να ψάχνουν».

Πήραν 300 ευρώ και κοσμήματα

Οι κουκουλοφόροι αφού έψαξαν καλά το σπίτι έφυγαν με 300 ευρώ και κοσμήματα. «Πήραν κάτι κοσμήματα παλιά της μητέρας μου συναισθηματικής αξίας και περίπου 300 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι. Τίποτα άλλο», πρόσθεσε η κα Κ.Ε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024