Ο Κάλεμπ Ταρζέφσκι αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα έχει το παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στάθηκε στους πολύ καλούς ψηλούς των ερυθρόλευκων.
Ο Κάλεμπ Ταρζέφσκι μίλησε για το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (29/11, 21:30) για την 11η αγωνιστική της Euroleague και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.
Συγκεκριμένα, ο ψηλός της ιταλικής ομάδας στάθηκε στους εξαιρετικούς ψηλούς που διαθέτουν οι ερυθρόλευκοι, τονίζοντας πως η Αρμάνι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, μακριά από την έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με εξαιρετικούς ψηλούς, που διαθέτει πολλές επιλογές κοντά στο καλάθι και γκαρντ, οι οποίοι έχουν ευχέρεια στο να διαβάζουν το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε κάθε κατοχή ξεχωριστά και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.